Categorieën

Over ons

Jobacom Pharma produceert en verkoopt hoogwaardige voedingssupplementen en andere producten. Jobacom Pharma brengt producten op de markt in verschillende segmenten, waaronder seksualiteit, gezondheid, gezondheid 40+, afvallen, verzorging en sport en energie.

De producten van Jobacom Pharma zijn veelal geproduceerd op natuurlijke basis van vitaminen, kruiden en mineralen.

Jobacom Pharma kiest voor sterke merkproducten met een geheel eigen identiteit. In de niche markt zijn wij marktleider in Nederland en door onze diepe internetpenetratie zijn onze producten zeer populair.

Wij leveren producten direct aan de consument maar u kunt als retailer onze producten ook direct bestellen in onze online groothandel en zelf in uw winkel verkopen. De creativiteit, kennis en ervaring die in onze organisatie zijn samengevoegd en onze financiële onafhankelijkheid, vormen de kern van ons doel om veilige en effectieve voedingssupplementen op de markt te brengen.

Kwaliteit volgens HACCP code
Al onze producten worden volgens de strengste kwaliteitseisen geproduceerd, verpakt en opgeslagen. Wij hanteren de kwaliteitsnorm volgens de HACCP code zoals vereist is door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. HACCP is de afkorting van Hazard Analysis Critical Control Points. De HACCP vereist dat tijdens het hele productieproces wordt gecontroleerd op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid.